Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Kurs & Konferanser

BAKERIET KURS&MØTEPLASS

Vi har kjøpt og pusset opp lokalene til det som før var PL-Jotun, og som var et gammelt bakeri i COOP-systemet. Nå kan vi endelig imøtekomme alle som har lurt på om vi ikke har bakekurs.

Det som begynte som et lite prosjekt har, som slike prosjekter pleier, vokst seg større enn vi hadde planlagt. Lokalene har blitt flotte og hjertet her er selvfølgelig den gamle steinovnen som stod der da vi kjøpte det nedlagte bakeriet. Tanken vår var at vi skulle holde bakekurs for alle som vil bli litt flinkere, du trenger ingen forkunnskaper, og vi tilrettelegger slik at det du lærer her kan du ta med deg hjem til ditt eget kjøkken og bli en bedre baker.

I tillegg kommer det et flott rom som kan pyntes til både fest og møter. Her kan du arrangere en hyggelig lunsj med god mat eller et styremøte med powerpoint. Vi kan legge til rette for det du trenger, så nøl ikke med å spørre oss. Bakekursene passer for grupper fra 10 – 20 personer. Hvis du vil ha et selskap eller et møte kan du samle opp til 30 personer. Vi ønsker deg velkommen.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn