Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

KURS & KONFERANSAR

Kurs & møteplass

Vi har kjøpt og pussa opp lokalane til som før heitte PL-Jotun. Dette var eit gamalt bakeri i COOP- systemet. Nå kan vi endeleg ta i mot alle som har lurt på om vi ikkje har bakekurs.

Det som byrja som eit lite prosjekt, voks seg større enn kva vi hadde planlagd. Lokalane har blitt flotte og hjarta her er sjølvsagt den gamle steinomnen som stod der frå byrjinga, det nedlagte bakeriet. Tanken vår var at vi skulle halde bakekurs for alle som ville bli litt flinkare. Du treng inga forkunnskap og vi tilretteleggjar slik at det du lærer her kan du ta med deg heim til ditt eiga kjøken, og bli ein betre bakar.

I tillegg kjem du til eit flott rom som kan pyntast både til fest og møter. Her kan du arrangere ein hyggeleg lunsj med god mat, eller eit styremøte med Power-Point. Vi kan legge til rette for det du skulle trenge, så nøl ikkje med å spørje oss. Bakekursa passer for grupper på 10-20 personar. Dersom du ønskjer eit selskap elle møte kan du samle opp til 30 personar. Vi ønskjer deg velkomen.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn